Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Dunja (27)
Beograd  *

Kole (23)
Arilje  *

medy (61)
Tuzla  *

Terminator (50)
Odžaci  *

Simkee (19)
Kragujevac  *

Lični kontakti

Profili devojaka i žena iz cele Srbije koje su ostavile svoj lični oglas u potrazi za momcima i starijim muškarcima, u nameri da se upoznaju sa njima.
Ona traži njega radi upoznavanja, druženja, zabavljanja, braka...

Ona traži njega

Neumoljiva - Subotica (44 god.)

 Ti si ponizan i poslusan i lepo je sto to nosis u sebi.To znaci da si drugaciji i da imas nesto za sta drugi muskarci ne znaju.Tvoja potreba za potcinjavanjem pravoj dominantnoj zeni nije tvoja slabost vec je tvoja snaga i zadovoljstvo za koje ni ti nemas reci.Inteligentna sam,zgodna sam i u svakom...

Dama bez blama - Zaječar (49 god.)

 Udata, mnogo radim, a kod kuće ne dobijam dovoljno pažnje i nežnosti. Ako neki harizmatičan gospodin ima sličnih problema u braku i želi povremeno druženje sa prijatnom nežnom damom neka se javi da se upoznamo.   

Vladisava - Beograd (47 god.)

 Ne procveta žena u određenim godinama, žena procveta sa određenim čovekom ...   

Anonimna - Kladovo (34 god.)

 Trazim nekoga sa kim mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vreme.Slobodna,iskrena, prijatna, druzeljubiva,lepog izgleda...   

Darinka - Zrenjanin (50 god.)

 Ovde sam radi druzenja i upoznavanja s pripadnicima suprotnog pola koji mi se svide i koji imaju neke zajednicke crte samnom.   

senza amore - Novi Pazar (25 god.)

 iskreno ponekad mi tesko pada da gledam srecne zaljubljene parove dok ja nemam nikog pored sebe...pomalo sam ljubomorna i tuzna zbog toga...zelim i ja malo te srece   

Nelly - Inđija (31 god.)

 Pozdrav!Volela bih da mi se javi muskarac od 30 do 38god. koji je slobodan!Potrebno je da bude stabilan,sarmantan i romantican!Imam 31god,slobodna,ekonomski nezavisna,jako romanticna i senzibilna.   

Madera - Jagodina (45 god.)

 Lepuškasta žena skladne građe, u lošem braku i pred razvodom, želim da upoznam prijatnu mušku osobu radi intimnih viđanja bez ikavih materijalnih obaveza. Isključivo radi obostranog zadovoljstva. Ne bežim ni od ozbiljnije veze ako bi do toga došlo bez obzira na sve.   

signora - Inđija (46 god.)

 Da li ima neki prijatan, slobodan muškarac za viđanje, druženje? Prednost Inđija ali nije uslov.   

Vesna - Kragujevac (51 god.)

 Takva sam kakva sam, sumnjam da cu se sada menjati, uostalom ovde smo da stupimo u kontakt a da bi se upoznala neka osoba treba vise vremena u realnom vremenu i prostoru a ne u ovom virtualnom dejt klubu. Mada za neku osnovnu selekciju cini mi se da je ovo dobar nacin - ako uopste bude bilo zainter...

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks