Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Znaci da on želi samo seks na jednu noć

Seks na jednu noć može da bude zabavan, ali samo ako i ti to želiš i na to pristaješ. Ovo su pet znakova da on verovatno samo traži seks na jednu noć, zato ga se kloni ukoliko i ti ne tražiš isto:

Kupuje ti piće… puno pića

Ako traži seks na jednu noć, kupovaće ti puno pića. Verovatno je da će i on puno piti, zato obrati pažnju. Muškarci koji ženama kupuju velike količine pića pokušavaju da ih opuste i pripreme na bilo šta.

Razgovor se uvek vraća na istu temu

Kada razgovaraš sa njim, trebalo bi da ti kaže nešto o sebi. To može da bude posao kojim se bavi, šta voli da radi, da li je izašao sa prijateljima ili gde se školovao. Muškarci koji traže lak seks će obično okrenuti priču na seks što pre. Ako on počne da priča o seksu u roku od 20 minuta nakon što ste započeli razgovor, sigurno je da ne traži ozbiljnu vezu.

Pokušava da te “odvoji”

Žene obično ostaju u grupama. Ako si izašla sa društvom a muškarac pokušava da te odvoji od njih, verovatno je da traži seks na jednu noć. Postoji razlog za to. Žene ne žele da ih njihovi prijatelji osuđuju. Žena koja ode u drugi klub ili bar sa tipom koga je tek upoznala nije toliko očigledna kao žena koja ode kući sa čovekom, pred svojim prijateljima. Muškarci to znaju, zato će pokušati da ženu odvoje od njenog društva.

On ne želi da upozna tvoje prijatelje

Ako muškarac ne želi da upozna tvoje prijatelje, to je siguran znak da traži seks na jednu noć. Kada si u baru ili klubu sa prijateljima, muškarac će pokušati da im se dopadne. Potencijalni partner koji želi da upozna tebe i tvoj život će želeti da upozna i tvoje prijatelje. Muškarac koji samo traži seks na jednu noć će videti tvoje prijatelje kao smetnje koje mu stoje na putu.

On ne traži tvoj broj telefona

Ako stvarno želiš da znaš da li muškarac traži samo seks na jednu noć, najbolji način da to saznaš je da igraš istu igru. Pretvaraj se da se ti i tvoji prijatelji spremate da odete iz kluba. Čak iako ne odlazite, možeš da kažeš “predomislili smo se”. Ako tip ne zatraži tvoj broj telefona pre nego što odeš, on traži samo seks na jednu noć. Muškarci ne žele da ih druge žene u klubu vide kao igrače. Ako uzme tvoj broj telefona, druge žene više neće biti zainteresovane. To bi mu pokvarilo šanse, zato neće rizikovati zbog žene koja ionako odlazi.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks