Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Ženske intimne frizure

One koje ne vole da eksperimetišu sa raznoraznim kreacijama u zoni za kupaće gaćice će sigurno odbiti sličan predlog dok one koje ne strahuju od promena izgleda najintimnijeg dela ženskog tela sigurno se  neće mnogo dvoumiti u odabiru najlepšeg stila koji diktira nova moda.

Pored već svima poznatih kreacija frizura kao što su ˝čiroki˝ i ˝brazilski˝ stil, u modi se sve češće pojavljuju frizurice u obliku brćića,  a isti oblik se koristi i u ukrašavanju drugih stvari poput nekih delova nakita ili nekih odevnih predmeta.
Tako da pre početka letnje sezone, budite smele i probajte da napravite dekoraciju u stilu poznatog detektivskog lika, agenta Poaroa.

Tokom pravljenja frizurice ovakvog oblika, prilikom obavljanja tog postupka, akcenat se ostavlja na uklanjaju svih dlačica, sve do početka stidne kosti, na čijem mestu ostaje jedna mala čupava zona u obliku pravougaonika, koji se zavrtanjem dlačica ka unutra vrši konačna stilizacija u cilju dobijanja odgovarajuće frizurice.

Inače treba napomenuti da se u sadašnje vreme mnogo lakše dolazi do salona za negu lepote, gde su slični tretmani ne samo mogući nego i veoma česti, za razliku od prošlih vremena gde je nešto tako bilo skoro nezamislivo ili je bilo jako teško dostupno.

Naprimer u Staroj Grčkoj jako je bila cenjena ženska lepota, što se može primetiti na brojnim sačuvanim statuama na kojima su predstavljena naga ženska tela do zapanjujuće preciznosti i verodostojnosti, gde se cenilo kod ženskog tela, isto kao i na statuama, potpuna glatkost celog tela. Zabeleženo je da je kod višeg staleža, intimna glatkost bila statusni simbol, a dlakavost se smatrala zaostalom.

Kod Rimljana situacija je u priličnoj meri bila jednaka. Kod mladih devojaka bila je poznata praksa uklanjanja stidnih dlačica posebnim pincetama koje su se služile u tu namenu. Čak su korišćene posebne paste koje su sadržavale krv slepog miša, kao i ekstrahte zmijskog otrova.

Kasnije kroz istoriju zanimljiv je bio slučaj francuske kraljice Mediči koja je zabranjivala uklanjanje stidnih dlaka svim dvorjankama, pa se dešavao slučaj da su one hodale po dvoru sa zamašnim žbunom između nogu, dok su ostale žene sasvim slobodno dekorisale svoje intimne delove.

Kasnije je bilo vrlo rašireno nošenje perika za stidne delove, takozvana Merkin, a bila je raširena među prostitutkama koje su skidale svoje stidne dlačice u cilju sprečavanja širenja polno prenosivih oboljenja. Kasnije u viktorijanskom dobu kod žena su bile izuzetno popularne, kada je u modi bila žbunatost između nogu.

Kasnijim istorijskim tokom bilo je zabeleženo i veoma popularno čuvanje stidnih dlaka svojih ljubavnika, to je zabeleženo tokom 19 veka, i danas je veoma cenjen antikvitet od engleskog kralja Džordža IV, čija se posebna kutija sa stidnim dlačicama njegovih ljubavnica danas čuva u kraljevskom muzeju.

Što se tiče novijeg doba, njen početak je obeležilo izuzetno rašireno promovisanje bikini frizurice, odnosno brijanje delova intimnih dlačica koje su štrčale van kupaćih kostima, a tretman koji se koristio bio je tretman voskom.

Na kraju u novijem dobu, odnono u današnje vreme, pravi bum je ostavila popularna Brazilka, koja je kroz raznorazne promocije tipa poznatih filmova i naročito tv serija, kao što je popularna serija Seks i grad, nakon čega je ostalo jako popularno praktično totalno ogoljivanje intimnog dela ženskog međunožja.

Kao što smo na početku napomenuli, dame okrenute tradiciji sigurno neće prihvatiti ovaj trend, dok one odvažnije i sklonije novinama svakako se neće mnogo  dvoumiti na ovakav škakljivi predlog. Izbor ostaje na vama.
Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks