Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Vrste muškaraca

Žene danas imaju velika očekivanja od svog idealnog muškarca: “On je pametan, bogat, zgodan, osećajan, zabavan, …”

I tako dalje.

Ali istina je da je nemoguće naći osobu koja ima sve željene osobine. Verovatnije je da će imati jednu dominantnu odliku i još nekoliko drugih dodatnih delova ličnosti.

Evo nekoliko opštih tipova muškaraca. Najčešće će njegova dominantna odlika pripadati jednoj od sledećih kategorija:

Snabdevač.

On uvek ima svoj blekberi, laptop ili najnoviju “Politiku” u ruci. Puno radi i ima bogat životni stil.

Ako se udaš za njega, verovatno je da nećeš razmišljati o računima ili finansijskoj sigurnosti, ali nećeš imati ni toliko vremena koje ćeš provoditi sa svojim mužem. On uglavnom neće biti slobodan za vannastavne aktivnosti i spontane izlaske.

Majstor.

On je mehaničke prirode. Od kućnih popravki do automobila, nikada nećeš morati da zoveš majstora. Voli da uposli svoje ruke i stalno ima svoje male projekte.

Loša strana ovakvog muškarca je što on možda neće zarađivati puno novca, ali će zato uvek biti tu za svoju decu.

Mislilac.

Mislioca možeš da prepoznaš posle dvominutnog razgovora. On je intelektualac. Puno vremena i truda ulaže u planiranje i donošenje odluka.

Loša strana je što verovatno ne živi spontano. Ako ne ceniš ljubopitljivost i inteligentne razgovore, možda je najbolje da izbegavaš ovaj tip muškarca.

Bonus: On je verovatno odličan finansijski partner i želeće da deci pomaže u rešavanju domaćih zadataka iz prirodnih nauka.

Domaćin.

Ovakav muškarac je sjajan ljubavnik i domaćin. Ako želiš muškarca koji je brižan i zna da kuva i čisti, onda je on pravi. Voli da brine o tebi, bez obzira na to da li imaš grip ili jednostavno voliš da te povremeno služe.

On je možda zaposlen u medicini, vatrogasac ili slično. Sigurno će biti sjajan muž i otac, samo nemoj da zloupotrebljavaš njegovu želju da ti sve pruži.

Metroseksualac.

Već znamo ovaj tip. Savršeno je obučen i pored njega ćeš se osetiti aljkavo. Praviće ti društvo na manikiru/pedikiru i čupanju obrva, i prelep je za posmatranje.

Ujutru ćete se boriti ko će pre do wc-a, a njegov izgled će mu biti toliko bitan, da će se naljutiti zbog bebine povraćke na njegovom novom Armaniju.

Kakav tip muškarca tebe privlači?


ma svi muškarci su isti :))


Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks