Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

Vuki91 (33)
Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Znamdaupoznam (50)
Niš  *

Lični kontakti

Seks mitovi

Mitovi o seksu nisu ništa novo i verovatno ste do sada čuli za neke od njih. Neki od tih mitova su smešni, neki naivni a neki neverovatno glupi. Na žalost postoje ljudi koji i dalje veruju u njih.
Izdvojili smo za Vas nekoliko takvih mitova u nadi da će Vas zabaviti i nasmejati.


1.  "Muškarci više uživaju u seksu od žena" - Ako ste muškarac i verujete u ovo onda Vam moram saopštiti žalosnu vest, jednostavno, žene ne uživaju u seksu sa Vama!

2.  "Možete da procenite veličinu njegove alatke po veličini stopala" - Ne postoji nikakva veza između veličine stopala i veličine njegovih genitalija.

3.  "Masturbacija izaziva slepilo" - Da je tako, niko u svetu ne bi mogao da pročita ovo.

4.  "Možete zatrudneti od poljupca" - Molim sve one koji veruju u ovo da obavezno stavljaju kondome u usta pre svakog sastanka.

5.  "Možete zaraditi polno prenosivu bolest preko daske wc šolje" - Virusi i bakterije polnih bolesti zahtevaju mnogo vlažnije okruženje za razmnožavanje. Ali svakako ne preporučujemo sedenje na wc šoljama javnih wc-a iz drugih, higijenskih razloga.

6.  "Muškarci misle o seksu svakih 7 sekundi" - Da je stvarno tako onda ne bi imalo smisla da počnu da razmišljaju ni o čemu drugom.

7.  "Žene su nesposobne da imaju neobavezni seks jer su previše emotivne" - Hah! Svaka reč o ovome je suvišna.

8.  "Moguće je slomiti penis" - Ne postoji kost u penisu koja bi se mogla polomiti.

9.  "Prosečna veličina penisa je 20 cm" - Prosečna veličina penisa je 15 cm. Nadam se da smo ovim podatkom neke i utešili. Ako nismo, preselite se negde u Aziju gde je prosek mnogo niži.

10. "Sting je imao Tantrički seks punih 8 sati" - Da se razumemo, "tantrički seks" nije isto što i običan seks. Tantrički seks može da traje satima iz razloga što je to više stanje uma nego sam fizički čin. To je dugotrajno fizičko i duhovno spajanje partnera koje se više praktikuje u istočnjačkim kulturama. Prosečna dužina seksualnog čina traje 3 - 7 minuta.

11. "Incest dovodi do genetskih mutacija" - Da sex sa rođakom dovodi do genetskih mutacija onda bi mnoge zemlje, gde je incest pravno dozvoljen, bile preplavljene nindža kornjačama i ostalim mutantima.

12. "Plava jaja" mogu biti fatalna po život - Muškarci mogu osetiti bol u testisima posle produženih epizoda seksualnog uzbuđenja, bez seksualnog oslobađanja. Medicinski naziv za to je "vazokongestija". Da je ovaj mit istinit niko od tinejdžera ne bi preživeo pubertet.


Ukoliko poverujete u neki od ovih mitova, učinite mi uslugu i ne uključujte se ni u kakve aktivnosti koje bi dovele do Vašeg daljeg razmnožavanja :)


za 3-7 minuta seksa necu ni da pocinjem da se skidam :)

istina, ja (sex) mislim na sex svake 2 (sex) sekunde (sex) :D :D :D

u bre ja sam odavno trebao da oslepim :)))

Ma da je tacno ovo u vezi "plavih jaja" ja bih dosad umro sto puta!!!!<3

seceru javi se za sex od 3 sata ili od 7 sati sama izaberi


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks