Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

U kom gradu u Srbiji žive muškarci sa najvećim “ponosom”

Tokom leta sprovodeno je anonimno istraživanje među muškarcima kako bismo otkrili u kojem delu Srbije muškarci imaju najveći ponos. Želiš da saznaš kako tvoj penis izgleda u poređenju sa onim u drugim mestima u Srbiji ili u poređenju sa drugim muškarcima u Srbiji?

To možeš lako da proveriš na mapi veličina penisa ispod:


Nekoliko hiljada muškaraca je dalo svoje podatke. Da budemo iskreni, gledajući u mapu, izgleda da je većina ispitanika rekla poneku neistinu. Ipak, uvek kažemo da žene ne otkrivaju svoje prave godine ili težinu, a muškarci uvek “dopune” istinu o veličini njihovog ponosa.
Citajuci vise objavljenih tema.Po tim vasim statistikama sebe mogu da proglasim za idealnog ljubavnika,osobu koja stavlja akcenat na damino uzivanje,pravog muskarca sto se tice oralnog zadovoljenja partnerke,osobu koja ima tehniku i osobu sa najvecim penisom u Srbiji!Prosto sam idealan


Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks