Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Saveti za savršen seks na jednu noć

Skoro svi muškarci i žene su imali seks na jednu noć, bar jedanput u životu. Seks na jednu noć može da bude veoma zabavan, ako znaš šta radiš…

Održavaj čistoću svog tela. Tuširaj se kao olimpijac i oribaj sva skrivena mesta, i to dvaput, jer nikad ne znaš na kakvu ćeš seksualno devijantnu žensku naleteti.

Održavaj prljave misli. Nema ničeg lošeg u malo “zagrevanja pre utakmice” – trajaćeš duže i manje ćeš balaviti tokom večere. Ovo je isproban trik.

Budi spreman. Samo zato što se radi o seksu na jednu noć ne znači da nema rizika. Može se desiti da pokupiš neželjene stopere na putu. Zato je kondom neophodan.

Postavi standarde i drži ih se. Uobičajena skala od 1 do 10 je dovoljna, ali nemoj da popuštaš u slučaju verovatnog neuspeha.

Budi brz i ne ostavljaj tragove za sobom. Bez blaziranog ćaskanja o tvom poslu, gde ti mama živi, tvom broju telefona … razumeš već. Neka stvari budu jednostavne i lakše ćeš uteći.

Nemoj se napijati. Ovo je subjektivno, jer zavisi šta smatraš napijanjem, ako si već popio previše. Ali iako malo pića može da podmaže točkove ljubavi, previše pića može da izbriše razlike između osmice i četvorke na Standardnoj skali a to samo vodi u propast.

Zapamti: Radi se i o kvantitetu, i o kvalitetu. Bez obzira na tvoje nade i snove, nije svaka devojka za veče jebade bez obaveza sa tobom, zato odaberi mesto i baci se u napad što pre. Svako odbijanje te vodi korak bliže uspehu – veruj nam na reč, to je dokazana činjenica!

Nemoj da škrtariš ako misliš da si uspeo. Kupi joj piće, pljeskavicu, plati taksi (ako imaš sreće, plati i sobu u motelu), jer se malo trošenja i prekovremeni rad isplate!

Pripremi mesto gde ćeš je odvesti za vašu noć razvrata. To može da bude stan od ortaka koji je na odmoru (on ne mora da zna), neki lokalni motel gde već imaš rezervisanu sobu ili tvoja kola (klasika). Nemoj, NI POD KOJIM OKOLNOSTIMA, da je odvedeš kući – ne vredi rizikovati.

Ako možeš da budeš civilizovan, budi – neka na rastanku bude zadovoljena, srećna i zadihana, pa će možda i njene drugarice poželeti delić tvoje muškosti. Stanite u red dame …Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks