Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

knezm (28)
Kragujevac  *

Alexandar (48)
Beograd  *

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Lični kontakti

Prevara u braku ili vezi

Prevara je jedan od najučestalijih razloga za raskid veze ili braka. Iako je već ustaljeno mišljenje da su muškarci ti koji češće varaju svoje partnerka, žene nimalo ne zaostaju za njima. Nebitno ko je koga varao partner teško oprašta neveru. Ali da li prevara može da se oprosti?

Obično kada jedan od partnera sazna da ga ovaj drugi vara, ne želi više ni da razgovara o tome, spakuje se i ode, ili ga/je otera. U tim trenucima povređena osoba ne razmišlja racionalno, i ne sagledava realno situaciju u kojoj se nalazi niti pomišlja da li bi i kako mogao da se reši taj problem. Prevara se ne može zaboraviti, ali da li može da se pređe preko toga zarad nekih drugih razloga ili interesa?

U većini slučajeva prevara je promišljen i bezobziran postupak osobe koja Vas ne zaslužuje. Ovaj problem nije trenutan jer se takve osobe neće promeniti iako obećavaju suprotno. Uhvatili ste svog partnera "na delu" jednom i oprostili mu, a zatim i drugi put. Zar mislite da neće biti i trećeg i četvrtog puta? Česti su primeri da je muškarac ili žena koja je sklona čestom varanju, neretko i u srednjim godinama, ostavila svog doskorašnjeg životnog saputnika zarad veze sa drugom osobom koja traje tek nekoliko meseci. Razmislite dobro da li Vam je ovo potrebno da doživite.

S druge strane prevara stvarno može da se "slučajno desi". Ukoliko vaš odnos u poslednje vreme nije bio najsjajniji, imali ste česte konflikte i svađe, stalno guranje sitnih problema pod tepih koji kasnije eskaliraju u mnogo veći, opšte trenutno nezadovoljstvo u vezi i slično, može dovesti do toga da se partner oseti ugroženo i nevoljeno i spas potraži u naručju druge osobe ne razmišljajući puno o mogućim posledicama. Najčešće se kasnije pokaju i priznaju trenutno neverstvo svom partneru rizikujući propast veze. Nećemo Vas savetovati da držite jezik za zubima ali dobro razmislite o osvojim daljim postupcima posle takvog neverstva.

Deca su najčešći razlog zbog kojeg i neki neuspeli brakovi i dalje traju, čak i posle saznanja da Vas je partner prevario i naneo Vam težak psihički bol. Nemojte se zavaravati da zbog ičega morate trpeti takav bol i osećati se nesrećno, pa čak i zbog dece. Deca svakako osećaju kada nešto nije u redu pa i sama umeju da budu nesrećna zbog toga. Ukoliko smatrate da neverstvo treba oprostiti dobro se preispitajte da li možete da odolite iskušenju da mu/joj u toku neke svađe, koja će se kad tad desiti u životu, ponovo prebacite taj njegov, odnosno njen ispad. U ovoj odluci svakako Vam može pomoći i psiholog kod koga je trebalo otići još odmah posle saznanja da Vas partner vara.


Hocu i ja da sretnem neku udatu da se smirim malo :D

ako te ne uhvati onda je nisi ni prevario ;)

Ne moze prevara slucajno da se desi,kao sapletes se i slucajno zabodes kitu u tudju zenu?Ma daaaaj bre pricaj to nekom drugom.

jednom kada izgubis poverenje u partnera tesko da stvari mogu ostati normalne i kao nekad

retko ko danas ne svrlja, cast izuzecima..ipak je mnogima tesko da odole :)


DA PONEKAD JE DOBRO ZA BUDUCI ZIVOT !


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks