Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Opasna ženska opsesija - Špijuniranje bivših momaka

Na osnovu podataka koje je objavila najnovija američka studija, koja je za temu imala posedovanje zajedničkih profila na društvenim mrežama, došlo se do interesantnih podataka u pogledu korišćenja istih u cilju špijuniranja bivših partnera.

Čak preko pola njih poseduje istu lozinku kako na svojim profilima tako i na svojim mejlovima, a njih više od trećine proverava redovno poruke koje dobijaju ili šalju njihovi partneri.
 
U ovoj anketi je učestvovalo više od hiljadu ljudi.

   Oko  32% ispitanih žena još uvek prate poruke svojih bivših momaka na društvenim mrežama poput Facebook – a i Twiter – a, dok njih oko 20% obavezno posećuje profile sadašnjih novih devojaka njihovih bivših momaka.

Što se tiče golišavih fotografija bivših momaka, oko 50% njih ih i dalje čuva u svojim mobilnim telefonima ili kompjuterima, određeni broj njih se plaši da će bivši partner zloupotrebiti intimne slike koje su im ostavljale, a velik broj njih se i pokajala što im je uopšte i davala fotografije intimnog sadržaja.

   Zbog toga savet koji se može dati ovim povodom je da se strogo obrati pažnja kome se poklanja poverenje, i da li dotična osoba u određenom trenutku može da zloupotrebi dato mu poverenje.

Obavezno treba voditi računa da se nikakve lozinke ne smeju deliti ni sa kim, pa ni sa sopstvenim partnerom,  da ne bi bilo problema u bližoj ili daljoj budućnosti, treba posebno razmisliti kakve se nameravaju ostaviti lične informacije na društvenim mrežama, jer za epilog one mogu biti predmet najrazličitijih zloupotreba i manipulacija.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks