Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Ona je ljubavni magnet

Sigurno ste više puta čuli da je neka devojka jednostavno magnet za frajere. Kako se postaje taj famozni magnet? Da li postoji recept za to? Da li je potrebno imati hiljade prijatelja na facebook-u za to? Možda bi Vam i to uspelo ali možda bi trebalo posedovati neke osobine koje će učiniti da zračite.
Pozitivnost
Ništa novo da su pozitivci više voljeni u društvu. Vaše pozitivno raspoloženje privući će ljude oko Vas mada Vam to možda neće uvek odgovarati.

Samopouzdanje
Bez obzira na Vaš izgled, seksipilnost, broj grudnjaka koji nosite, samopuzdanje ne dolazi iz Vašeg spoljnog izgleda već iznutra a ogleda se u Vašem stavu, pogledu, karakteru. Nikoga ne zanimaju iskompleksirane osobe, zato poradite na tome, svakako da će ljubav lakše dopreti do Vas ukoliko zračite samopouzdanjem.

Davanje
Ako želite da dobijete ljubav, morate se potruditi i da je pružite. Što više budete pružali lepe emocije, više ćete dobiti.

Verovanje u ljubav
Čak i onda kada Vam se učini da su sve lađe potonule, budite kapetan i neka Vaš brod zasija optimizmom. U pravu ljubav morate verovati, morate slušati svoje srce koje Vam šapuce da je ljubav baš tu, blizu vas, samo treba da se osvrnete.


pozitivan stav osmeh i dobar parfem i svaka je ljubavni magnet


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks