Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Od upoznavanja do spavaće sobe

Od upoznavanja do spavaće sobe po mnogima bi trebalo da protekne dosta vremena, međutim, to ne mora obavezno da bude tako. Naime u današnje doba veoma lako se mogu naći veze za jednu noć, ali mi ćemo probati ovde da damo neka pravila kada želite da odvedete željenu osobu u krevet, a do koje vam je ipak malo više stalo.
   
U nekim ranijim tekstovima smo vas uputili u razne načine upoznavanja, pomoću kojih možete da dođete do osobe koja vas interesuje, tako da ćemo ovde staviti akcentat na vaše potupke i ponašanja, koja dolaze posle prvih nekoliko sastanaka, kada već treba nešto kontkretnije da se dogodi između vas.

Seks je jako bitna stvar u ljudskom životu. Iako je on tako bitan i nezaobilazan deo u muško-ženskim odnosima, odvesti devojku u krevet ne bi trebalo da bude primarna stvar, jer ponekad i ako postoji obostrana želja za tako nečim, što zbog nedovoljnog obostranog iskustva, nedovoljne povezanosti ili bilo čega sličnog, odvesti devojku u krevet može da predstavlja izvestan problem.

Pošto je u svakoj vezi seks jedna jako važna stvar, pre njega bi trebalo da dođe do potrebnog nivoa međusobne prisnosti. Za tako nešto treba da prođe izvesno vreme, po nekom pravilu, ali to ne znači da to vreme eto tako mora da prođe, već za to vreme trebalo bi da se međusobno što bolje upoznate, kako bi stekli potreban nivo opuštenosti između sebe i na taj način konačno postali dovoljno prisni.

Kod devojaka je vrlo važno, pre nego što se odluče na ovakav korak, posedovanje dovoljno poverenja u svoje momke, a to u najvećoj meri zavisi isključivo od ponašanja momaka.

Ona mora da vidi u vama osobu na koju se ona može osloniti u svako doba, da ste osoba kojoj ona može u potpunosti da veruje, da niste od onih koji bi ste je možda doveli u bilo koju vrstu neprijatnosti, da ste jednostavno čovek od reči.

To sve morate da pokažete svojim postupcima, pa i u slučaju kada vi to objektivno i jeste.

Kao što je i u drugim životnim okolnostima veoma bitno da ste sigurni u sebe i u ono što radite, tako i u vašoj vezi trebate da pokazujete isto. Ona mora videti da ste vi sigurni u sebe, pa i  u slučajevima kada se ne osećate tako, ne pokazujte to, jer to izaziva odbijanje kod nje.

Svojom sigurnošću ćete joj pokazati šta želite od nje, da ste spremni da idete do kraja da bi ste to dobili, zašto to želite i da umete da uzmete to što želite.

Seks jeste jedan fizički čin, ali on je  mnogo više od jednog pukog fizičkog čina, zato da bi ste došli do ovoga trudite se da se dopadnete devojci na sve moguće načine a ne samo fizički, budite spontani, duhoviti, odlučni, dominantni ali bez preterivanja, budite takvi da se ona pored vas oseti kao najpoželjnija žena na svetu.

Na kraju nije potreban veliki broj saveta i uputstava nakon svega ovoga, kad smo već sve ovo ispoštovali, već je dovoljno samo da se okrenete sami sebi i svome partneru, da osluškujete vaše želje i vaše potrebe, kao i potrebe i želje vašeg partnera.

Za dobar seks trebalo bi da ispoštujete i neka pravila, odnosno da vodite računa da vam on ostane u budućnosti jednako kvalitetan.

Kvalitetan seks treba negovati stalno, osvežavati nekim novinama u svakodnevnim odnosima sa svojom devojkom.

Tokom seksa možete i razgovarati, jer razgovor, odnosno reči tokom seksa mogu da pokrenu erupciju strasti isto kao i strasveni dodiri.

Obavezno vodite računa da unosite neke promene.

Pobedite najopasnijeg neprijatelja dobrom seksu, a to je monotonija. Najbolje promene u seksu bile bi različite poze kao i različite vrste seksa, ponekad neki erotski komad odeće ili erotski film, muzika, a može da posluži i poneka seksi igračka.

Tabue i moralne zabrane ostavite ispred vrata spavaće sobe.

Prepustite se svim svojim fantazija pred svojom devojkom.

Najbolje što možete da priuštite svom partneru jeste vaša inicijativa, tako da nemojte biti pasivni nego radite, budite aktivni.

Otvorena želja za seksom baš sa njom izaziva neizmerno uzbuđenje kod nje, kojem retko koja može da odoli.

Na kraju poslednje i možda najvažnije je, tokom seksa sve misli posvetite sebi i svojoj devojci i maksimalno uživajte. Srećno!Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks