Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Ljubavni sastanak

Verovatno ste do sada čuli mnogo saveta na ovu temu i dosta dobrih predloga, tako da ni mi ovoga puta nećemo odstupiti od ovog pravila! U nastavku ćete pročitati nekoliko pravila kojih bi se trebalo držati na prvom sastanku. Naravno, kada krenete na ljubavni sastanak, nije loše usput se malo preslišati ovih saveta!

Upornost!

Nema razloga da ostanete tužni ako sudar ne uspe. Poenta je da u svom životu steknete što veći broj poznanstava, a samim tim i iskustva, kako bi ste u budućnosti, što lakše pronašli onog ili onu pravu! To je svakako velika stvar.

Pozitivan stav!

Neprocenjivo je kada osoba oko sebe širi sopstveni pozitivan stav i zadovoljstvo svojim životom. U tom pravcu, naoružajte se pozitivnim stavom, i verujte da ćete na kraju uspešno završiti ono što ste naumili!

Predstavite sebe u najboljem svetlu!

U slučaju da start nije baš najbolji ne odustajte!... nema razloga za nerviranje! Nikako ne dozvolite sebi da vaše loše osobine isplivaju na prvom sudaru! Po pravilu, treba da pokažete sve najbolje od sebe, naravno i ako treba, pokazati ono što drugi nemaju!

Ne spominjite bračnu vezu!

Nikako nemojte da govorite o tome  - "da mnogi moji prijatelji, poznanici, kolege imaju svoj brak, svoje žene, decu"! Tako nešto ostavlja utisak da ste promašeni... da ste u "zadnjem vagonu"!

Bivše veze nikako ne spominjati!

Ukoliko vam se nametne pitanje u vezi ove teme, dajte uopšteni odgovor, kao: "Nije nam bilo suđeno" – pa prelazak na sledeću temu. Podaci o ovome trebalo bi u početku da ostanu tajna. Niste na nikakvom saslušanju! Razlog, suprotna osoba može pogrešno da vas protumači... Takve informacije dolaze kasnije, naravno ukoliko se između vas dogodi nešto konkretnije.

Ljubaznost prema ugostiteljskim radnicima!

Ukoliko se dogode nekakve, nepredviđene okolnosti, budite smireni. Ne bi vam išlo u prilog da osoba pored vas pomisli: "Kako li se tek ponaša kada je kod kuće?! " ili tome slično.

Budite pažljiv slušalac!

Vrlo je bitno da sagovornika gledate pravo u oči, a ne u stranu ili kroz njega... pa shodno tome, dobićete isti tretman od suprotne strane! Naime mnogo više pažnje opisivanju samih sebe, daju muškarci, što je oprečno uvreženom mišljenju, da upravo ženama to predstavlja bitnu karakteristiku.

Sagovorniku morate da ostavite prostora da nešto kaže!

Obavezno izbegavajte da samo vi pričate na prvom sastanku. Ostavite prostora dugoj strani da se takođe izrazi. Obratite pažnju da niste samo vi na prvom sudaru – demokratičnost je bitna... Nikako ne upadajte u reč... Ukoliko treba pomoć, ne oklevajte... Pomozite joj, ukoliko zablokira u nekoj rečenici ili slično!

Polako sa ispijanjem pića!

Opreznost u konzumiranju alkohola, jer ovo može da dovede do nečega, što bi svakako trebali da preskočite na prvom sastanku, a to će vam se kazati nakon što pročitate poslednju tačku.

Pantalone ostavite na sebi!

Seksualni odnos je strogo zabranjen na prvom sastanku. Potpuno! Zapamtite, potrebno je da ostavimo što bolji utisak. Jer prvi sastanak bi trebalo da bude sopstveno predstavljanje, praktično upoznavanje jedno drugog.. Seksa nikako ne bi trebalo da bude, ukoliko naravno razmišljate o drugom sudaru!...
  Što se drugog, trećeg i ostalih sudara tiče, od nas nećete dobiti nikakav savet, ostatak u potpunosti zavisi od vas, pokažite se u pravom svetlu!...Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks