Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Koliko često se zaljubljujemo

Dok ne stanemo na "ludi kamen" svi iščekujemo pravu ljubav da nam zakuca na vrata. Ali da li će se ona pojaviti? Neki statistički podaci govore da se u životu zaljubimo i do četiri puta. U proseku se skrasimo u 27-oj godini života, a u 33% slučajeva je to sa našom prvom ljubavi. 61% anketiranih se kaje zbog toga što su ostavili svoju veliku ljubav. Jedan deo ispitanih se sa 20 i nekoliko godina zaljubilo na prvi pogled "do ušiju", drugi deo ispitanika tek u 30-tim godinama, a vatrenu zaljubljenost u 40-im godinama doživelo je njih samo nekoliko. 41% anketiranih je bar jednom stupilo u takvu vezu koja se nije smela dogoditi. 77% njih smatra da možemo da se zaljubimo u koga mi želimo. U velikom broju slučajeva se događa da ljubav nije uzvraćena od strane osobe u koju su bili zaljubljeni tako da ako ste mislili kako samo Vi nemate sreće u ljubavi znajte da niste sami i da se nekad treba mnogo više potruditi da bi dobili ono što želite. Iako se tokom života zaljubimo četiri puta kako smo već rekli, samo je jedna ljubav ona prava pa gledajte da ne propustite tu priliku.


Ne znam kolko je ovo istina ali ja sam se samo jednom iskreno zaljubila, mada mlada sam imam još fore da se zaljubljujem :)))

nesto onama zvuci carobno mada je masaza bolja od navedenog salim se ..
statistike surovo tacne ,
mada mozemo se zaljubiti i u neke druge stvari  idole telefone
itd jel tako :-)))


Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks