Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

knezm (28)
Kragujevac  *

Alexandar (48)
Beograd  *

Dionisije777 (45)
NYC-Beograd  *

zeka_ns (47)
Novi Sad  *

Nenna (38)
Loznica  *

Lični kontakti

Koje su prave sex poze

Koje su prave sex poze

Sve dok su žene uplašene, nemaju samopouzdanja i nikada ne razgovaraju na ovu temu i dokle god su muškarci opsednuti svojom erekcijom nijedna strana nece biti zadovoljna, odnosno ni jedna strana neće ispuniti očekivanja one druge.
Zato muškarci pročitajte sledeće, možda Vam bude od pomoći:
Nemojte da budete opterećeni samim sobom, da li ćete se obrukati ili ćete se pokazati kao pravi mačo men, već obratite pažnju na svoju partnerku. Naučite da pratite njeno ponašanje, da istražujete šta ona voli, šta njoj prija i dobićete zadovolj(e)nu partnerku.
Naravno, sada ne vidite nikakvu vezu ove priče sa pozama, ali verujte da ona itekako postoji. Znajte da veliki broj žena ne doživi i jedan orgazam a kamoli više orgazama u toku jednog odnosa, kao i to da veliki broj žena nikada ne doživi orgazam ili da ga često puta odglumi kako bi partner bio zadovoljan. To vam sve govori koliko mučkarci više misle o utisku koji će ostaviti na partnerku (i samog sebe), nego o zadovoljenju partnerke...
Razmislite koliko biste često poželeli seks sa svojom partnerkom da doživite sledeće tokom svakog sexa:
• da ne doživite orgazam
• da taman kada ste se opustili i počeli da uživate u odnosu vaša partnerka prekine jer je završila ili je promenila pozu u kojoj ne možete da doživite orgazam, ili
• da partnerka želi poze u kojima je vama neudobno ili bolno?
Da li vam ovo deluje kao horor film? Verujte da većina žena ima neki od ovih problema. U ovoj priči nisu krivi samo muškarci, jer većina žena odglumi orgazam da ne povredi muški ego i muškarac zapravo ne zna da greši.
Zato, morate znati sledeće:
Pričajte sa svojom partnerkom, saznajte šta ona voli, šta želi, koje su njene fantazije, istražujte njeno telo i vidite kako na šta reaguje i dobićete jednu potpuno zadovoljnu partnerku! A što se vas tiče, unapređujte svoje "tehnike", a naš sajt će vam pomoći u tome.
Znajte da nema jednog idealnog položaja, svaki par je priča za sebe. Dovoljno je da pronađete pozu u kojoj žena može da doživi orgazam (i nekoliko puta, što da ne?), a u kojoj će vama biti udobno.  Trudite se da na početku stimulišete ženu ručno ili oralno pa da pređete na odnos, jer će se tako žena najbolje opustiti i prepustiti. Ali oprez! Ima žena koje ne vole dugu predigru! E tu se vraćamo da ono da treba da razgovarate sa svojom partnerkom i saznate šta ona želi i voli. Srećno!


bitno je biti opusten i tek onda sve dodje na svoje mesto

To zavisi i od partnera.Nekad je potrebno vreme da se usinhronizujete.

OGROMNA MISTERIJA SVE ZAVISI STA ZELIS DA POSTIGNES DA BUDE LEPO I DA UZIVATE ILI DA SE NOGE TRESU


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks