Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako smuvati devojku na plaži

Svi pomislimo isto kad vidimo prelepu devojku u kupaćem na plaži: „Šta da uradim da bi mi pokazala preostalih par pokrivenih santimetara?” Evo odgovora:

Postavi pozornicu
Nemoj da šetaš uzduž i popreko plaže kao na modnoj pisti. Umesto toga, napravi sopstvenu oazu i pusti da žene dođu k tebi. Nađi uzvišeno mesto sa kog prolaznici mogu da te vide i izgledaćeš kao da je cela plaža pod tvojom kontrolom. Potreban ti je jednobojni peškir – žene nesvesno povezuju šarenilo sa decom. Čim si se smestio, drugi muškarci će poštovati granice tvoje teritorije. To znači da joj niko neće odvući pažnju od tebe.

Ispuni njene potrebe
Na plaži su svima potrebne tri stvari: krema za sunčanje, voda i hlad. Ponesi kremu, flaše hladne vode i postavi suncobran (opet, bez šarenih dezena). Nemoj sedeti u hladu: to stvara psihološku granicu između tebe i svih ostalih na plaži. Sedi na suncu i kada se tvoj pogled susretne sa njenim, nasmeši joj se i pozdravi je. Ponudi joj vodu i deo hlada – sad ona ima dobar razlog da se zadrži kraj tebe. Pitaj je da li joj je potrebna krema za sunčanje, ali nemoj da pokušaš da joj je sam namažeš, osim ako ti ona to zatraži.

Govori kao prorok
Naočare za sunce su na mestu, ali ih skini kad počneš da pričaš sa njom. Postavi se tako da sunce bude iza tebe. Na taj način ćeš moći da zadržiš njen pogled bez žmirenja, a sunce iza tebe će ti dati posebnu auru sigurnosti.

Pročitaj njen kupaći
Žene ne nose mnogo na plaži, ali njihovi kupaći ti mogu reći mnogo toga. Cica u jarkim bojama je očajna da privuče pažnju svih na plaži. Pre nego što joj priđeš, razmisli da li želiš da išta započinješ sa osobom kojoj nikad nećeš biti na prvom mestu. Otmene sofisticirane dame vole jednobojne kupaće, često bele ili crne. S druge strane, devojke u cvetnim dezenima su obično druželjubive, ljubazne i možda pomalo ozbiljne. Odaberi svoj omiljeni ili probaj nešto novo, ipak si na odmoru.

Uhvati talase
Nemaš uspeha na suvom? Kreni u vodu – najdruštvenije mesto na plaži. Ako se baviš vodenim sportovima – priđi devojci i pitaj je da li bi želela da nauči. Čak iako nisi profesionalac, zabavićete se u pokušaju. Ti i prijatelj takođe možete da započnete igru kao što je frizbi ili picigen za šta je potrebno više ljudi. “Slučajno” naleti na devojku dok se bacaš za loptom i lako ćeš je uključiti u igru.

Druži se
Žene retko dolaze same na plažu, zato je najbolje da započneš razgovor sa njih tri. Ima ih dovoljno da se ne osećaju ugrožene, ali su otvorene za pridošlice. Drži se podalje od velikih grupa žena, posebno ako izgledaju kao koleginice ili slično. One su već zatvorena klika, i za njih ćeš uvek biti autsajder. Ako vidiš mešovito društvo, prvo ignoriši devojke. Pričaj sa momcima, pridruži im se u igri. Kad te prime u društvo, tek tad možeš početi da muvaš devojke.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks