Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

BoraWolf90 (33)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako izabrati dobro mesto za prvi sastanak

Scena je poznata: par jede večeru zajedno pre nego što krenu na film. Pošto je to klasičan prvi sastanak, ti ćeš možda poželeti nešto malo drugačije. Uzmi u obzir ono što znaš o svojoj simpatiji i izaberi lokaciju shodno tome. Ona/on možda uživa u aktivnom sastanku gde igrate neki sport, ili u avanturističkom sastanku gde ponovo možete da se osećate kao deca ili da probate nešto novo, ili u običnom sastanku kao što su večera i bioskop, ili u intimnijem sastanku u šetnji po mesečini. Dokle god si pažljiv/a, biranje lokacije za prvi sastanak će biti zabavno.


Planiranje lokacije za prvi sastanak

1. Razmisli o tome šta tvoja simpatija želi. Ovo je važno, bez obzira da li je/ga malo poznaješ ili ste prijatelji već neko vreme. Tvoj/a partner/ka neće uživati u sastanku ako deluje nepromišljen ili bezličan. Razmotri da li želi aktivan sastanak ili bi radije nešto pasivno, kao gledanje filma.
•   Na primer, ako tvoja simpatija ne voli prirodu, ne planiraj pešačenje i piknik. Ili ako radi u kafiću, izbegavaj planiranje sastanka u kafiću. Budi svestan/na njenih/njegovih prioriteta.
•   Razmisli o tome šta već znaš o tvom/tvojoj partneru/partnerki. Pokušaj da se setiš o čemu ste vas dvoje razgovarali. Šta tvoj/a partner/ka voli da radi? Šta tvoj/a partner/ka voli da jede? Šta tvoj/a partner/ka mrzi?

2. Dogovori se oko važnih detalja sa partnerom/kom. Ako planiraš šetnju kroz grad, u redu, ali bi trebalo da obavestiš simpatiju unapred da dođe pripremljen/a. Ako ne želiš da odaš detalje sastanka, samo se pobrini da je/ga obavestiš za bilo šta što može da utiče na izbor garderobe ili na udobnost.
•   Na primer, ako vodiš svoju simpatiju u zoološki vrt tokom zime, obavesti je/ga da zna da se obuče toplo. 

3. Razmotri podelu planiranja. Podela oko planiranja prvog sastanka je zabavan način da se umanji stres oko planiranja, dok upoznajete jedno drugo malo bolje. Možeš da odlučiš oko prve polovine a tvoj/a partner/ka može odrediti drugu, ili možeš odlučiti gde ćete ići na obrok a tvoj/a partner/ka može isplanirati neku aktivnost.
•   Ako prvi sastanak prođe dobro, možete nastaviti da delite planiranje za naredne sastanke. Umesto podele planiranja za jedan sastanak, naizmenično planirajte ceo sastanak.


Aktivan prvi sastanak

1. Odluči da li tvoja simpatija želi da radi nešto aktivno. Možeš da je/ga pitaš direktno ili da pitaš njene/njegove prijatelje da li bi uživala/o u određenoj aktivnosti. Ako tvoja simpatija očekuje klasičnu večeru i film, možda neće baš biti oduševljen/a idejom da igra tenis ili da ide na kuglanje.
•   Aktivni prvi sastanci su dobar način da se „probije led“, ako ne poznaješ svog/svoju partnera/ku baš dobro.

2. Budite takmičarski nastrojeni. Odigrajte partiju laser-tag-a, mini golfa, ili idite na kuglanje. Možete biti takmičarski nastrojeni koliko kod želite što se tiče rezultata. Ova nestresna aktivnost može biti odlična za razbijanje treme prvog sastanka pošto ćete biti u opuštenoj atmosferi.
•   Proveri da li kuglana ili laser-tag nude neke posebne pogodnosti, kao npr. crna laserska svetla.

3. Pronađite park ili idite na pešačenje. Pobrini se da utvrdiš sposobnosti i prioritete tvoje simpatije kad je u pitanju pešačenje. Izaberi stazu koja vam dozvoljava da razgovarate i uživate u međusobnom društvu, ništa suviše naporno. Ponesi vodu i obavesti simpatiju da ponese udobne patike.
•   Uzmi u obzir pakovanje obroka za pešačenje. Potražite lepa mesta da stanete i jedete ili čekajte dok dođete do kraja staze. Možete prilagoditi da vaš piknik bude običan ili romatičan, kako god želite.


Odlazak na avanturistički prvi sastanak

1. Budite spontani. Prvi sastanak je onaj koji će ona/on da upamti, pa odabir mesta koje ona/on ne očekuje može biti sjajan prvi utisak. Imaj na umu da tvoja simpatija mora da se slaže sa tim, pošto možda može da očekuje planiran sastanak.
•   Ovaj tip sastanka nije za svakoga. Moraćeš da znaš da li tvoja simpatija iskreno voli element iznenađenja ili da ne zna šta je sledeće. Ako ne poznaješ svoju simpatiju dovoljno dobro, možeš da je/ga pitaš da li želi da bude spontan/a. Ako ne, imaj isplaniran „rezervni“ sastanak unapred.
•   Ako izgleda kao da tvoja simpatija ne uživa u nečemu što si isplanirao/la da radite ili negde da idete, pitaj gde bi radije išao/išla ili šta bi radije radio/la.

2. Probajte potpuno novu hranu. Prvi sastanak može biti stresan; upoznaješ novu osobu ili osobu na drugi način, i obrnuto. Možete smanjiti taj pritisak tako što ćete doživeti nešto novo zajedno. Isprobavanje nove hrane može biti zabavno i lako novo iskustvo.
•   Proveri da li ste alergični ili protivni hrani koju želite da probate.

3. Izigravajte turiste u svom gradu. Idite na turističku atrakciju gde tvoja simpatija nikad nije bila (ili nije bila neko vreme). Iako uobičajeno možete istraživati neko mesto, muzej, park, itd., takođe možete i sa turističkog aspekta. Napravite sladunjave fotografije, „konsultujte“ mapu i zastanite pored prodavnice poklona na izlasku.
•   Pobrini se da uzmete u obzir lokaciju i vreme vašeg sastanka. Može biti teško da pričate i uživate ako izaberete atrakciju na najzauzetiji dan i vreme u nedelji.


Odlazak na običan prvi sastanak

1. Idite na kafu ili piće. Ako stvarno želiš da pričaš i učiš o tvojoj simpatiji, idite na kafu ili piće. Ovo ima prednost potencijalno kratkog sastanka, ali ako uživaš u njenom/njegovom društvu, lako možeš predložiti i obrok ili aktivnost posle toga.
•   Studije su pokazale da zajedničko ispijanje kafe može stvoriti osećanje poverenja. Nije loš način da se započne sastanak.

2. Idite u šetnju. Ovo je jednostavan način da bolje upoznaš nekog. Nema pritiska kao sa razgovorom licem u lice. Umesto toga, možete lagano šetati stazom ili kroz grad dok pričate jedno pored drugoga.
•   Ovo je lako prilagodljivo. Možete šetati kroz park i ljude- gledati ili zastati pored radnji dok šetate kroz grad.

3. Podelite obrok. Ako želiš da stvari budu neusiljene, užinajte ili ručajte. Na ovaj način, obavezani ste vremenom, alkoholna pića su prema izboru, i možete ići svako na svoju stranu ili se nastaviti družiti posle obroka.
•   Uzmi u obzir atmosferu restorana. Izbegavaj biranje brze hrane, ali nemoj izabrati ni nešto previše luksuzno ako želite da imate opušten obrok.

4. Gledajte film zajedno. Bioskop je klasična lokacija za prvi sastanak: nije potrebno puno pričanja, možete se povezati kroz film koji gledate zajedno, i film je tema za razgovor. Samo budi siguran da se oboje slažete oko filma.
•   Iznajmljivanje filma takođe može biti opcija i dozvolila bi vam da pričate jedno sa drugim; kako god, ovo se može činiti previše drsko za prvi sastanak.


Odlazak na intimni prvi sastanak

1. Podelite obrok. Izaberite lep restoran i večerajte ili idite na piće i dezert. Potraži mesto sa dobrim menijem, lepim osvetljenjem, i prijatnom muzikom koja nije previše glasna. Tvoja simpatija će biti impresionirana tvojom pažljivošću.
•   Izbegavaj poručivanje određene hrane na prvom sastanku: one koja previše prlja ili je teška za jesti, ona koja izaziva gasove, ili ona koja vam daje jak zadah.

2. Prisustvujte malom koncertu ili nastupu. Ako želite priliku da pričate, izaberite malo mesto gde vas muzike neće nadglasati. Takođe možete izabrati pozorišnu predstavu ili veći koncert. Iako možda nećete moći da pričate, možete uživati u piću posle predstave diskutujući o njoj.
•   Izaberite muziku ili nastup u kome ćete oboje uživati. Koncert ili predstava može uneti prefinjenost i prisnost u vaš sastanak.

3. Idite na izložnu u muzeju ili u umetničku galeriju. Prati jedinstvene izložbe i povedi svoju simpatiju. Ako preferiraš manje zvaničan sastanak, jednostavno šetajte po muzeju i diksutujte o delima uz kafu ili piće.
•   Iako možete ići u muzej koji nikada ranije niste posetili, takođe možete ići u muzej ili galeriju koju ste često posećivali. Ako je to slučaj, pokažite jedno drugom omiljene stvari.Slične teme


Tagovi:
 

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks