Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Jack (38)
Beograd  *

Jovan C. (28)
Niš  *

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

Lični kontakti

Kako da vratiš devojku kad si upropastio prvi sastanak

Upropaštavanje prvog sastanka ne mora da znači da si izgubio devojku koja ti se sviđa. Bilo da okruženje nije bilo u redu ili ti nisi bio svoj tog dana, zaslužuješ drugu šansu da ostaviš dobar utisak. Devojka će biti otvorenija za drugi sastanak ako vidi mogućnost da će se stvari odvijati drugačije i da u tebi ima još osim onoga što je upoznala.


Korak 1

Razmisli o razlogu zašto je vaš sastanak bio katastrofa. Zapitaj se da nisi ispao nepristojan ili rastrojen jer si bio nervozan. Analiziraj da li je loše planiranje sa tvoje strane vodilo ka tome da sastanak bude haotičan. Razmisli da li je devojka izgledala kao da joj je dosadno ili je odlutala jer nije bila zainteresovana za teme razgovora ili se osećala neprijatno. Razmisli kako bi uradio stvari drugačije ako odete na drugi sastanak.

Korak 2

Nazovi je i izvini se za neprijatan prvi sastanak. Reci joj da želiš drugu šansu da joj pokažeš pravog sebe. Pozovi je da radite nešto što je potpuno drugačije od prvog sastanka. Ako osećaš da si bio nepristojan na prvom sastanku, izvini se i objasni zašto si se tako ponašao. Daj joj šansu da podeli svoje pritužbe na prvi sastanak, i pokaži da si otvoren da radiš stvari pod njenim uslovima kad izađete drugi put.

Korak 3

Pokaži najbolju verziju sebe na drugom sastanku. Dobro isplaniraj aktivnosti unapred. Pokaži svoju ljubaznu, iskrenu i prijatnu stranu na sastanku da izbrišeš loš prvi utisak. Iskrenost je osobina koja je vrlo cenjena i može te učiniti još privlačnijim u njenim očima. U studiji pod nazivom „Iskren/a si, prema tome sviđaš mi se i privlačan/a si mi“ objavljenoj u junu 2006 u izdanju „Magazina o istraživanju ličnosti“, učesnici su pročitali opis ličnosti i onda im je pokazana fotografija osobe. Osobe sa iskrenošću na listi osobina ocenjene su kao privlačnije od ostalih.

Korak 4

Izbegavaj da budeš previše zanesen ili agresivan na drugom sastanku. Pokušaj da se opustiš i da uživaš u njemu. Fokusiraj se na sadašnji momenat umesto da brineš. U svom članku „Da li te tvoja ličnost čini više ili manje fizički privlačnim?“ za „Psihologija danas“ Džeremi Nikolson, psiholog društva i ličnosti, preporučuje lagano upoznavanje potencijalnog partnera laganom konverzacijom i pokazivanje svojih osobina pre nego što započnete vezu. „Lakoća“ će popustiti pritisak i dozvoliće vam oboma da se zabavljate.Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks