Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

milanboi (28)
Niš  *

Bane (58)
Pančevo  *

Ice81 (40)
Kragujevac  *

Broinc4 (22)
Šabac  *

Max (26)
Beograd  *

Dokazano postojanje G-tačke

Koliko se već pričalo o postojanju G-tačke bez konretnih dokaza postavljalo se već pitanje da li ona stvarno postoji ili je sve to još jedan u nizu mitova. Još od 50-ih godina prošlog veka nemački ginekolog Ernst Grefenber (Ernst Graefenber) po čijem je početnom slovu njegovog prezimena ova tačka i dobila ime a koja se drugačije naziva i Grefenberova tačka, tvrdio je kako je otkrio ovo veoma osetljivo mesto u vagini koje stimulacijom dovodi neke žene do intenzivnog orgazma. Bezbrojne medicinske studije su pokušale da teoretski i praktično dokažu njeno postojanje, ali bezuspešno. Tek od skoro su se pojavili dokazi o njenom postojanju i tačno utvrđeno mesto na kome se nalazi. Zasluge za ovo otkriće pripadaju Američkom doktoru Adamu Ozrenskom (Adam Ostrzenski) koji je prilikom obdukcije nad 83-godišnjom ženom uočio tkivo kesaste strukture pune nervnih završetaka veličine nekoliko milimetara. Grozno? Možda, ali svakako jako važno. Razlog zbog koga do skoro nije pronađena misteriozna G-tačka leži baš u njenoj veličini a nalazi se na prednjem vaginalnom zidu.
Italijanska doktorka endokrinologije i seksologije Janini Emanuel (Emmanuele Jannini) koja tvrdi da G-tačka nije samo mesto već nešto mnogo složenije uočila je ovu tačku pomoću ultrazvuka i iznela mnoge zaključke na ovu temu. Bez obzira na Adamovu studiju sa kojom se slaže i Italijanska doktorka, mnogi stručnjaci i dalje tvrde da ta tačka ne postoji a neki tvrde da je i ako postoji, nemaju sve žene ali bez obzira na to, to ne znači da su one seksualno disfunkcionalne.


Moja zena je nasla svoju g tacku u mom novcaniku tako da te tvdnje kako se nalazi na "prednjem vaginalnom zidu" ne priznajem.G tacka se nalazi u zadnjem dzepu mojih pantalona.Sto je debljina novcanika veca to je i siri njen osmeh sto opet dokazuje da g tacka nije velika svega nekoliko milimetara vec nekoliko santimetara.

ahahahaaaaa bravo majstore!!!


G TACKA JE TAKO RECI KADA NEKOG NAJEZIS


Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

neda (55)
Beograd  *

Jasa (40)
Novi Sad  *

nikana (30)
Valjevo  *

Lenci (36)
Kragujevac  *

ljuba (36)
Čačak  *

Ljubav i Seks