Magazin > Ljubav i Seks

Dobre teme za razgovor prilikom upoznavanja devojke

(1/1)

licnioglasi.org:
Kad upoznaješ devojku, želiš da zadržiš njeno interesovanje i da saznajete jedno o drugom bez uplitanja u diskusije koje su suviše kontroverzne ili lične. Tokom početnih sastanaka, slušanje stare mudrosti „nikad ne pričaj o politici ili religiji“ je pametno. Takođe je pametno izbegavati pričanje o prošlim vezama, prekomerno kukanje ili neumesne šale. Umesto toga, neka konverzacija bude „laka“, ali ne plaši se da podeliš svoje strasti i i pokažeš svoju ličnost.

Zajednički interesi

Kad upoznaš devojku, okolina može biti dobar način da se započne konverzacija. Na primer, ako si na žurci, pričanje o tome kako znate domaćina može otovriti teme za diskusiju. Slično, ako se upoznate u knjižari, pričanje o knjigama koje ste skoro pročitali je dobra prva tema da je zainteresuješ. Ipak, ako imate vidno različita interesovanja za knjige, možete promeniti temu.

Mediji

Kad upoznaješ devojku, pominjanje potencijalnih zajedničkih interesovanja kao što su filmovi, televizijski programi i muzika su dobre početne teme. Jedan od dobrih načina da započneš konverzaciju je da pitaš devojku koje su joj omiljene stvari i onda da pokušaš da nađeš zajednička interesovanja. Ako imate različita interesovanja za medije, podelite svoje uglove gledanja, i onda pitaj za predloge za filmove i muziku u kojoj bi mogao da uživaš. Ne treba da se osećaš promašeno ako je ne zainteresuješ sa prvom temom. Možda će ti trebati dva ili tri pokušaja dok ne pogodiš temu na koju odgovara.

Lična prošlost

Iako duboko zadiranje u prošlost može biti neprijatno prilikom prvog sastanka, dobro je upoznati se sa interesovanjima i strastima devojke. Na primer, možeš je pitati kako zarađuje za život. Takođe, pitanja vezana za njene hobije, omiljene restorane i ostala interesovanja dobar je način da započneš konverzaciju i vidiš šta imate zajedničko. Zauzvrat, podeli svoj život bez ulaženja u detalje koji mogu da je netaraju da se oseća neprijatno, kao što su loša iskustva sa prethodnim sastancima, finansijske poteškoće ili problemi na poslu.

Interesantne priče

Takođe možeš podeliti interesantna lična iskustva kao što su gde si putovao, ili nešto vezano za hobije ili posao. Ako odabereš da pričaš priče, neka budu kratke i pobrini se da balansiraš pričanje sa slušanjem. Imaj na umu da ako samo postavljaš pitanja a nikad ne podeliš ništa u vezi sa sobom, tvoji kontakti sa drugima će više ličiti na ispitivanja nego konverzacije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju