Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Cone (18)
Zrenjanin  *

Rogi (27)
Čačak  *

Tajna (38)
Beograd  *

rudi (30)
Apatin  *

milan (61)
Beograd  *

Lični kontakti

Da li je moguća "ljubav na daljinu"

U današnje vreme "ljubav na daljinu" nije retka pojava među ljudima, nebitno da li se radi o mlađim generacijama koja usavršava svoje znanje van granica naše zemlje ili o starijoj generaciji koja obavlja poslovne delatnosti u drugim zemljama. Ovo može predstavljati ozbiljan problem Vašem partneru koji mora da se pomiri sa situacijom i prati Vas u tim putovanjima ili da Vas čeka dok se ne vratite. Situacija nije nimalo zavidna pošto se radi o razdvajanju od voljene osobe što, kao što znamo, može biti veoma bolno. Nije lako odvojiti se od nje na nekoliko dana, a kamoli na nekoliko meseci. Velika fizička razdaljina takođe negativno utiče na psihu. Ljudi lakše prebrode to vreme kada znaju da mogu doputovati do voljene osobe i videti je makar na kratko nego kada ta mogućnost ne postoji. U takvim prilikama je ljubav na iskušenju, mada ona ipak može normalno da funkcioniše. Ako partneri gaje iskreno međusobno poverenje ljubav na daljinu može sasvim normalno da funkcioniše, mada ukoliko to poverenje izostane ta fizička odvojenost može biti pogubna po vašu vezu. Ljubomora, nepoverenje i strah su u manjoj ili većoj meri prisutni u svakoj vezi ali ako ta osećanja preovladaju u vama i prepustite se njima, mogu vas koštati te veze. Najbitnije u vezi pored poverenja je i zdrava komunikacija. Današnja tehnološka dostignuća poput telefona i interneta dosta pomažu da se ta fizička razdvojenost lakše prebrodi. Vodite česte razgovore, kada god vam to prilike dozvoljavaju jer ti razgovori će vam pomoći da se osećate manje usamljenim, a i bolje ćete se osećati.
Ali i dalje nema fizičkog kontakta, šta je sa seksom? Naravno da svi imamo i fizičke potrebe koje je nemoguće upražnjavati na ovaj način. Ako je to već nemoguće to ne znači da treba leći u krevet sa nekom drugom osobom pod ovim opravdanjem. Možete za to vreme ili apstinirati od seksa ili se poigrati sa sobom tek toliko da vas ta želja mine. Ukoliko vam i nije baš interesantno da se igrate sami uvek možete nazvati svog partnera i probati sex preko telefona ili web kamere ;)


Na duze staze nije moguca, na krace jos i nekako.Govorim iz licnog iskustva


ogromno znak pitanja ali mislim da zavisi od osoba
Slične teme


Tagovi:
 

TagoviVaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks