Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Tija (46)
Valjevo  *

Brane (36)
Novi Sad  *

Vuk991 (32)
Beograd  *

NikolaBL (29)
Banja Luka  *

Iva-Nis (45)
Niš  *

Lični kontakti

Oglasi sa tagovima "prostitucija"
Prostitutke

Prostitutke Prostitucija je kako kažu najstariji zanat na svetu. Neke prostitutke rade u bordelima, neke kao poslovna pratnja a neke na ulici poput ovih prodavačica ljubavi.

Milica - Požarevac (20 god.)

 cao,ja sam Milica ,imam 19 godina i bavim se plesom. Mogla bi da odigram nesto za tebe!?Sve sto ti treba sam JA! Cekam...   

Kurve

Kurve ...prostitutke, kraljice trotoara, devojke noći, poslovna pratnja, prodavačice ljubavi, ili kako se već sve nazivaju, bave se najstarijim zanatom na svetu i dan danas se uspešno bave istim poslom.

transica - Jagodina (35 god.)

 vrela i pohotna transica trazi zgodnog i izdrzljivog muskarca   

Ljubavni sastanak

[float=left][img]https://www.licnioglasi.org/slike/ljubavni_sastanak.jpg[/img][/float]Verovatno ste do sada čuli mnogo saveta na ovu temu i dosta dobrih predloga, tako da ni mi ovoga puta nećemo odstupiti od ovog pravila! U nastavku ćete pročitati nekoliko pravila kojih bi se trebalo držati na prvom...

bojana91 - Leskovac (20 god.)

 prijatna sam i ok devojka koja trazi sebi slicne momke za upoznavanje i druzenje   

tamara19 - Zaječar (19 god.)

 obicna devojka trazi obicnog momka za razgovor i druzenje   

Jedina - Požarevac (26 god.)

 ok je sex,sve je to lepo al jel mogu da upoznam nekog muskarca koji mi ne bi odmah predlozio neobavezan sex ili prvom prilikom poslao sliku svog...stalno mi se to desava na drustvenim mrezama pa ne bi volela i ovde,samo zelim da upoznam nekog normalnog i pristojnog decka   

jeckica - Užice (22 god.)

 Ili ja zivim u pogresno vreme na pogresnom mestu ili sa tipovima nesto nije u redu danas.Ne mislim da sam neka lepotica ali smatram da nisam ni rugoba pa da mi u poslednjih 3 meseca ne pridje ni jedan momak eeeeeej breeee nije mi jasno!!!Evo slika pa recite jel mi nesto fali??   

Goca_31 - Trstenik (31 god.)

 Nisam od onih koji traze dlaku u jajetu ali neke norme mukarac mora da zadovolji kod svake zene pa tako i kod mene.Da nikad ne digne ruku na mene,da je uvek pored mene i da me zastiti,da me postuje i voli,da je samoinicijativan i siguran u sebe.Volel bih da mi se neko takav javi.   

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks