Pretraga oglasa

Tražim: 

Seksualno opredeljenje:

Starost:
od:    do:

Zemlja:


Grad:


Korisničko ime:


Najnoviji članovi

Terminator (50)
Odžaci  *

Simkee (19)
Kragujevac  *

Bane78bg (46)
Beograd  *

Bebe (32)
Bijeljina  *

Petra Palibrk (18)
Beograd  *

Lični kontakti

Profili devojaka i žena iz cele Srbije koje su ostavile svoj lični oglas u potrazi za momcima i starijim muškarcima, u nameri da se upoznaju sa njima.
Ona traži njega radi upoznavanja, druženja, zabavljanja, braka...

Ona traži njega

dobrinka - Inđija (58 god.)

 Prijatna, samostalna, korektna gospodja, 58 godina, želi da upozna gospodina "starog kova" i da slobodno vreme provodi sa njim, naravno uz obostranu iskrenost i poštovanje. Pronaći mirnu luku, u ovim burnim vremenima je izazov za obe strane koje to žele i traže.   

alisa - Sombor (25 god.)

 mala slatka debeljuca traži momka za igrice u krevetu i maženje   

Mirami - Pirot (42 god.)

 Romanticna,senzualna,drustvena,ali sama i usamljena,postavljam ovaj oglas u nadi da ce ga procitati i javiti se neka markantna i harizmaticna osoba suprotnog pola raspolozena za druzenje i zabavu.   

DoriS - Prijepolje (25 god.)

 Neću sada da pišem o sebi, biću malo misteriozna Ako je neki simpatičan dečko raspoložen za priču i druženje može me slobodno kontaktirati.   

Pravoslavka - Kragujevac (32 god.)

 U potrazi sam za momkom koji je: Pravoslavac, izmedju 30-37 godina star, posten, iskren, inteligentan, obrazovan, veran i u sustini dobra osoba kojoj su kako moralne tako i ljudske vrednosti u prvom planu kako bi mogao izmedju ostalog da osnuje porodicu u kojoj ce vladati ljubav, razumevanje i post...

Ela27 - Pirot (27 god.)

 Da bi znao kakva sam moras me upoznati. Drugi mogu da pricaju ali to je samo ono sto oni misle o meni, a ne ono sto sam ja. Istinu znam ja i niko vise, osim onih meni bliskih ljudi kojih je jako malo.    Ako si ok i pristojan momak, ako lepo izgledas i trazis interesantno zensko drustvo, javi se da...

JaTrazimTebe - Čoka (35 god.)

 Ja imam 35 god nisam se udavala i nemam dece iako bih to zelela.Zato ako ima neki momak da je normalan i lep a hteo bi da se ostvari kao otac neka se javi da se upoznamo   

Hristina - Kraljevo (36 god.)

 Ozbiljna, iskrena, vedra, pristojna, zgodna, privlacna, vredna, razvedena, imam decu i trazim ozbiljnog muskarca slicnih osobina spremnog za brak i porodican zivot.   

Sekica - Leskovac (40 god.)

 sama sto ne znaci usamljena..nicija sto ne znaci da ne bih bila necija...   

studentkinja - Niš (21 god.)

 lepa atraktivna studentkinja trazi sponzora   

Vaše ispovesti

Poslao:
Miroslav - Beograd (46)
"Tražio sam poznanstva sa ženama srednjih godina. Želeo sam ženu za brak i sada sam na dobrom putu da sa voljenom osobom (koju sam preko ovog servisa upoznao) to i ostvarim... Hvala Vam na svemu"

Čitaj dalje...

sve ljubavne priče

Najpopularniji oglasi

Sole (26)
Beograd  *

Maka-ns (30)
Novi Sad  *

malamaza (20)
Kragujevac  *

Plamena (30)
Niš  *

Wanja (33)
Subotica  *

Ljubav i Seks